Yükleniyor Etkinlikler
  • Bu etkinlik geçti
PİNHANİ
28 Eylül 2017 @ 22:00 - 23:59
35 TL

Pinhâni, 5 Nisan 2004’te kurulan alternatif rock türünde müzik yapan bir Türk müzik grubu. Aynı zamanda “Kavak Yelleri” adlı dizinin müziklerini de yapmıştır.

Grup Üyeleri
Sinan Kaynakçı (Vokal, Gitar, Alto Saksafon)
Akın Eldes (Gitar)
Zeynep Eylül Üçer (Geri Vokal, Bas Gitar)
Hami Ünlü (Davul)
Cem Aksel (Davul)
Selim Aydın (Bas Gitar, Geri Vokal)
Eray Polat (Gitar)

Diskografi
Kediköy (2016)
Canlı Yayın (2013)
Başka Şeyler (2012)
Zaman Beklemez (2008)
İnandığın Masallar (2006)

Detaylar

Tarih:
28 Eylül 2017
Saat:
22:00 - 23:59
Ücret:
35 TL
Etiketler:

 
 

Mekan

Ankara

Çankaya, Ankara 06480 Türkiye
+ Google Maps
(0312)

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?