Kredisiz Ev Alma Rehberi: Kredisiz Ev Sahibi Olmanın Avantajları

Faizsiz ev almak, maddi yönden birçok avantajı beraberinde getirir. Bankalar, kredi desteği ile birlikte, yüksek faiz getirilerinin ödenmesi zorunluluğunu koşmaktadır. Bu nedenle, vade sonuna kadar ödenmesi gereken meblağ ev fiyatının yanı sıra, faiz getirisi olmaktadır. Ancak faizsiz ev alma sistemleri olarak geliştirilen ev finansmanları, bu yöndeki zorunlulukları ortadan kaldırmaktadır. Fuzul Ev tarafından sunulan finans kaynakları, faizsiz, peşinatsız ve kredisiz şekilde ev sahibi olabilmenize yardımcı olmaktadır.

Kredi çekme zorunluluğu olmadan ev sahibi olmanın avantajlarının başında, kredi için gerekli olan prosedürler ile uğraşmadan ev finansmanı sistemlerinden yararlanmak yer alır. Çünkü sağlanan destekler, farklı bütçelerdeki ailelerin kendi gelirlerine göre hareket ederek taksitlerini ödeyebilecekleri şekilde oluşturulmaktadır. Çekilişe katılarak ya da çekilişsiz şekilde ev finansman modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Temelde, yardımlaşma ve dayanışma yatan sistemler sayesinde, hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz.

Kredisiz Ev Alma Rehberi: Ev Sahibi Olmanın Alternatif Yolları ve Avantajları

Ev finansmanı desteği sağlayan Fuzul Ev, düşük organizasyon ücreti ödemesi yapılması doğrultusunda, kampanyalara katılıma onay vermektedir. Kredi çekmek, belli kriterlerin sağlanmasını gerektirmektedir. Örneğin, kredi notu ve bireylerin borç durumları, kredi desteği verilirken bakılan detaylar arasındadır. Ancak Fuzul Ev üzerinde yer alan kampanyalara katılım sağlanabilmesi için bu gibi unsurlara bakılmamaktadır. Çekilişli olarak hazırlanan kampanyalara katıldığınızda, noter huzurunda gerçekleştirilen güvenilir çekilişler sayesinde adaletli bir sonuç ortaya çıkmaktadır.

Çekilişsiz olarak hazırlanan kampanyalar ise geri ödeme şartı olarak birbirinden ayrılmaktadır. Genel olarak, kredi bankacılık işlemlerinde işleyiş, bu sistemlerden farklı ilerler. Tasarruf finansman sistemlerinde, yarın yapılacak olan bir harcama için bugünden tasarruf edilebilmesi mümkündür. Aynı zamanda, yardımlaşma ve dayanışma ekonomisi sayesinde, faiz gibi yüksek getirilere maruz kalmak zorunda kalmazsınız. Bunun yanı sıra, taksitlerinizi ödeyememe gibi bir durum söz konusu olduğunda, 6 aya kadar taksit dondurma imkanından yararlanabilirsiniz. Sabit ödemeler, kademeli ödemeler, enflasyondan korunma ve benzeri ödeme yöntemlerinin benimsendiği finansman modelleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Peşinatsız Ev Alma Seçenekleri ve Avantajları

Fuzul Ev,peşinat zorunluluğu olmadan ev sahibi olabilmenizi sağlayacak kampanyalar düzenlemiştir. Peşinat ödemek zorunda kalmadan ev finansman modellerinden yararlanabilirsiniz. Ancak isteğe bağlı olarak yapacağınız peşinatlar ile vade sayınızı kısaltabilme şansına sahipsiniz. Peşinatsız olarak tercih edebileceğiniz finansman modelleri, çekilişli ve çekilişsiz olarak iki kategoriye ayrılır. Bu kampanyalar aşağıdaki gibi sıralanabilir:

  • Çekilişsiz (Bireysel) Finansman Modeli,
  • Çekilişli Teslimatta Avantajlı Model,
  • Çekilişsiz Bireysel Ara Ödemeli Model,
  • Çekilişli Tasarruflu Erken Teslim Modeli,
  • Çekilişli Fırsat Modeli,
  • Çekilişli ve Değerini Koruyan Model,

Yukarıda sıralanan finansman modelleri, taksit ödeme konusunda farklı şartların benimsendiği kampanyalardır. Taksit oranlarını katılımcıların belirleyebileceği finansman modelleri sayesinde, ödeme konforunda taksit tamamlama şansı doğmaktadır. Teslimatınız olduktan sonra, önceden belirlenmiş olan tutar oranında taksitlerinizi yapabilme şansına sahipsiniz. Önceden belirlediğiniz ödemelerinizin bir miktar artacağı finansman modellerinden de yararlanabilirsiniz. Bu sayede, vade sayınızın kısalabilmesi de mümkün olacaktır.

Faizsiz Finansman Modelleri

Faizsiz ev almaya karar veren katılımcılar, Fuzul Ev üzerinde yer alan avantajlı finansman modellerini keşfedebilirler. Seçenekler arasında yer alan finansman modelleri, farklı gelir düzeyine sahip katılımcıların tercih edebilecekleri içeriklere sahiptir. Faiz getirisine bulaşmadan yararlanabileceğiniz bu kampanyalar, çekilişli ya da çekilişsiz olabilmektedir. Çekilişe katılım zorunlu olmasa da çekilişli olarak hazırlanan kampanyalarda çekilişe katılmak zorunlu tutulur. İsteğe göre bireysel olan ödeme modelleri arasından da seçim yapabilirsiniz. Bu sayede, teslimat tarihinizi önceden belirleyebilme şansına sahip olursunuz.

Her ödeme modeli için organizasyon ücreti ödemesi yapılması gerekir. Operasyonel giderlerin karşılanabilmesi için bu ödemenin yapılması şarttır. Çünkü hukuki süreçlerde kullanılabilecek bir meblağdır. Tasarruf sahiplerinden bir kereye mahsus talep edilen bu ücret oldukça düşük bir orandır. Tercih edeceğiniz ödeme modelleri ile farklı şekillerde taksitlerinizi ödeyebilme şansına sahipsiniz. Kademeli ödeme, ara ödeme, sabit artışlı ödeme, teslimat tarihinin önden belirlenebileceği ödemeler, sabit ödemeler ve enflasyon korumalı ödemeler yapabileceğiniz finansman modelleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olmak İçin Tercih Edebileceğiniz Modelleri

Ev finansmanıdestekleri sayesinde, kira ödemesi yapar gibi ev sahibi olabilmeniz mümkündür. Sadece T.C kimlik kartınızla yapacağınız başvuru işlemi ile kendi bütçenize uygun bir ödeme modeli seçebilirsiniz. Başvuru yapmak için şubelerden destek alabilirsiniz. Aynı zamanda, dijital şube üzerinden web kaynaklı başvurular da yapabilirsiniz. 18 yaşını dolduran bireyler, finansman modellerine katılım sağlayabilmektedir. Tercih edebileceğiniz finansman modelleri arasında; çekilişli ve çekilişsiz kampanyalar yer almaktadır. Teslim tarihinin belirlenmesi için bireysel sistemde ödeyeceğiniz taksit oranını ve eğer peşinat ödeyecekseniz bu oranı önceden belirlemeniz gerekir. Çekilişli bir sisteme katılacaksanız, ilk aydan itibaren çekilişe katılmaya başlarsınız. Talihli olduğunuz da ise ev teslimatınızı almaya hak kazanmış olursunuz.

Kredisiz ve Taksitle Ev Sahibi Olmanın Bütçe Üzerindeki Etkileri

Fuzul Ev, kredisiz ve taksit ödemesi yaparak ev sahibi olmak için çeşitli kampanyalar düzenlemiştir. Bu kampanyalar sayesinde, bütçeniz sarsılmadan ve tasarruflu şekilde hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz. Çünkü geleneksel banka kredilerinden farklı bir işleyişle hazırlanan finansman modelleriyle karşılaşacaksınız. Öncelikle, yüksek faiz oranlarının olmaması büyük bir avantajdır. Bunun yanı sıra, taksit oranlarını katılımcıların belirleyebilmeleri ve ara ödemeler yapma gibi olanaklar sayesinde, ödeme süreci boyunca konforlu hissedebilirsiniz.

Ödeme yönteminin seçimi katılımcılara bırakılmaktadır. Bu sayede, katılımcılar aylık gelirlerine uyum sağlayabilecek ödeme modelleri arasından seçim yapabilirler. Taksit ödemelerinin şekillendirilmesi de katılımcıların gerçekleştirebileceği bir durumdur. Çekilişe katılmak ya da katılmamak zorunlu tutulan durumlar değildir. Genel olarak, avantajlı ödeme paketleri ile stressiz bir şekilde ev sahibi olabileceğiniz kampanyalar hazırlanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

LaKonser ❤ 2017-2024